29 januari - Uitslag pokerwedstrijd In de Gauwe Geit   1 Mart Klein
1 Robbenhaar
2
Ramon Slot
3 R
ob harmelink

 


Handy Joe en de Boogie Kearls in de GAUWE GEIt OP ZATERDAG 24 SEPTEMBER.
Handy Joe en de Boogie Kearles is een oost Nederlandse 3 mans formatie . Zij spelen een unieke mix van dialecte en Engelstalige songs, in een groovende Blues en Roots Stijl. Vol overgave, scherpe teksten en snijdende gitaar solo’s, afgewisseld met relaxte luistersongs in een folk / cagon achtige stijl. Eigen werk afgewisseld door lekkere covers van bijvoorbeeld Jimmi Hendrix , JJ Cale of Stevie Ray Vaughan, soms met eigen tekst of gewoon in het Engels. Ook nummers van bekende Oost Nederlandse bands komen voorbij. Laat je verassen en zorg da’j een biertje bie de hand hebt !! Het wordt gezellig !!
Zaterdag 24 september van 22.00uur tot 01.00 uur.


 

 

Dankzij Eduard, Marcus, Jan, Jim, Gerti en Gary is ons DRIEBANDENTEAM KAMPIOEN IN HET WEDSTRIJDJAAR 2015-2016!


 

GAUWEGEIT LIBRE-TEAM KAMPIOEN 2015-2016 !

PROMOTIE NAAR DE 5-E KLASSE

HULDE MNIRETTE, FENNIE JOHAN, DANIEL, KLAAS ,MIRETTE EN Janine


Voetbalteam horecavoetbaltoernooi 15 mei 2016 2 e plaats

Voetbalteam horeca voetbaltoernooi 15 mei 2016  11 e plaats

 Trots: Kampioen!!!!!

 

  


In de Gauwe Geit in teken van Wouters Platenkast

Wouter Felix zal op vrijdagavond 1 april vanaf 21.00 uur in Café - Tapperij In de Gauwe Geit een kijkje geven in zijn platenkast. Ruim dertig jaar is hij bezig met het verzamelen van muziek. Deze avond zal hij op interactieve wijze door zijn platenkast gaan en kunnen de mensen in de kroeg meebeslissen welke muziek gedraaid wordt.

Wat begon als een soort grap aan de bar is nu uitgroeit tot een avondvullend programma en dat is geen grap. Op de facebookpagina van In de Gauwe Geit en via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen verzoekjes worden ingediend. Ook tijdens de avond zelf kunnen nummers worden aangevraagd. Dan kan het zo gebeuren dat klassiekers worden afgewisseld met nieuwe muziek, guilty pleasures voorbij komen en veel liedjes uit de jaren negentig en tweeduizend worden gedraaid. “Ik wil graag mijn passie voor muziek delen met de mensen in de kroeg en heb heel veel zin om het publiek én mezelf te laten verrassen.” aldus Wouter Felix.